JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

IMG 1 maskPrije nekoliko dana gost u našoj Školi bio je priznati autor stripova Filip Andronik. Francuski  institut je organizirao radionicu crtanja stripova u okviru projekta Frankofonija 2018 - Ispričaj mi o svojoj zemlji.

Pojedini učenici osmih razreda imali su zadatak napraviti strip u svrhu predstavljanja svoje države ili grada. Najbolji radovi bit će izloženi u Gimnaziji Obala za vrijeme tjedna Frankofonije. Učenici su oduševljeno sudjelovali u radionici i razmijenili mišljenja i ideje s gostom.

IMG 1 mask copy

IMG 2 mask

IMG 3 mask

IMG 4 mask

IMG 5 mask

IMG 6 mask

 

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com