JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

image1U petak 16. ožujka, u okviru predmeta Tjelesni i zdravstveni odgoj, učenici izborne nastave imali su priliku upoznati se s članovima kluba američkog nogometa Sarajevo  Spartans: trenerom Matthewom Carverom, menadžerom Eldarom Baltom i igračem Nadirom Buturovićem.

Za vrijeme  prvog sata izborne nastave, učenica Valerija Živančev branila je svoj seminarski rad, a njena tema bila je upravo američki nogomet. Učenici su prvo naučili osnovna pravila  i upoznali povijest ovog sporta. Na drugom satu pridružili su im se članovi Sarajevo Spartansa. Ovaj klub osnovan je 2011. s ciljem promoviranja i razvijanja američkog nogometa na području Bosne i Hercegovine. Trenutno je jedini internacionalni predstavnik Bosne i Hercegovine u američkom nogometu. Sarajevo Spartans broji preko 50 članova i natječe se u jednoj od najvećih regionalnih liga u Europi – Central European Football League (CEFL).

Valerija Živančev IV. b

 

image2

image3

image4

image5

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com