JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

 

IMG 114. 3. 2018. učenici Srednje medicinske škole sudjelovali su na natjecanju iz Engleskog jezika. Natjecanje je organizirano od strane  univerziteta Burch na Ilidži.

Sudjelovali su učenici trećih i četvrtih razreda.Učenici su se natjecali u gramatičkom kvizu, prvi par Hana Škarić i Arijan Ivanković osvojili su prvo mjesto dok je naš drugi par - Emina Suljić i Malik Mustafić osvojio trece mjesto. Prvoplasirani su dobili novčanu nagradu,a ostali su dobili utješne  prigodne nagrade.Također održano je i natjecanje za  pravilno spelovanje riječi na engleskom. Natjecalo se preko 80 kandidata. Od ostalih mjesta Ivan Bagaric je osvojio 11. mjesto, a Malik Mustafić 4. mjesto. Naši učenici pokazali su zavidno znanje i jako smo zadovoljni postignutim rezultatima.

profesorica engleskog jezika Sanela Karaman Maslar

 

IMG 2

IMG 3

IMG 4

IMG 5

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com