20180409 160041U ponedjeljak, 12. ožujka 2018. godine održano je Kantonalno natjecanje srednjih škola iz njemačkog jezika.

Naše učenice Amina Jabučar (II.a) i Tea Kovžan (I.b) su uz pratnju profesorice Ivane Mijatović sudjelovale kao predstavnice naše škole. Školski bend Prve gimnazije je za natjecatelje pripremio kratki glazbeni program kao i prezentaciju o povijesti škole na njemačkom jeziku, a nakon pozdravnog govora direktorice došlo je vrijeme za rad. Par sati kasnije konačno su bili objavljeni i rezultati, Amina Jabučar osvojila je treće mjesto na referentnom nivou B1, a Tea Kovžan osvojila je četvrto mjesto na referentnom nivou A2. Obje učenice vratile su se sa natjecanja kućama s vrijednim nagradama koje su pripremili sponzori i Prva gimnazija, ali i lijepim sjećanjem na taj dan.

 

20180409 160043

20180409 160041

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Žitomislići – Međugorje – Mostar

U Žitomislićima smo posjetili manastir posvećen Blagovještenju Presvete Bogorodice

Bijambare

Učenici i učenice su zajedno sa svojim nastavnicama i nastavnicima uživali pješačeći uz zelene livade, ali i kroz šumu, jer tako ih je vodio put do njihove destinacije – Velike bijambarske pećine.

Izlet učenika Katoličkog školskog centra „Sv. Josip“ u Jajce

Izlet učenika drugih razreda Opće – realne gimnazije i Srednje medicinske škole započeo je polaskom autobusa ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

ÖSD

 

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Online prijava ⟶

Osnovna škola

 

osnovna.skola@ksc-sarajevo.com

Smjena: 8:00 PM - 13:10

Opća - relna Gimnazija

 

gimnazija@ksc-sarajevo.com

Smjena: 13:30 PM - 19:25

Srednja medicinska škola

 

kscmedic@bih.net.ba

Smjena: 13:30 PM - 19:2