JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

1XXI. sportski susreti Sustava katoličkih škola za Europu održani su 14. travnja 2018. godine u Katoličkom školskom centru „Don Bosco“ u Žepču. Na susretima su sudjelovali/e učenici/e zeničkog, travničkog i sarajevskog KŠC-a, te domaćini – KŠC „Don Bosco“ Žepče. Održana su natjecanja u šahu, stolnom tenisu, malom nogometu za muške i odbojci za ženske.

Učenici/e KŠC Sarajevo su, u pratnji profesora Željana Šormaza i Milana Mladenovića, ostvarili/e sljedeće rezultate:

  1. 2. mjesto – stolni tenis,
  2. 2. mjesto – odbojka, djevojke
  3. 2. mjesto – mali nogomet, dečki
  4. 2. mjesto – šah .

Veoma dobri rezultati donijeli su nam i prestižnu nagradu ukupnoga pobjednika XXI. sportskih susreta. Učenica Mirna Hozić proglašena je najboljom igračicom u stolnome tenisu. Učenici/e su se odlično proveli/e i raduju se sljedećem sportskom susretu.

Nađa Omerhodžić, III. b

 

2

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com