JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

3       19. travnja 2018. godine učenici trećih i četvrtih razreda Srednje medicinske škole koji pohađaju izbornu nastavu iz predmeta Kemija, posjetili su Prirodno-matematički fakultet

u pratnji profesorice Antonije Almaš-Ivković. Posjet je organizirao Odjek za kemiju u sklopu „Otvorenih dana kemije“ kako bi demonstrirao srednjoškolcima što znači studirati kemiju te kako izgledaju prostorije namijenjene isključivo za to.

Na samom početku učenicima se obratila profesorica i doktorica kemijskih nauka Tidža Muhić-Šarac koja je, na posebno inspirativan način, učenicima nastojala približiti svoju ljubav prema kemiji i odluku da se njome bavi svoj čitav radni vijek. Nakon uvodnog izlaganja, učenici su imali priliku obići katedre za fizikalnu kemiju, biokemiju, anorgansku, analitičku i organsku kemiju, vidjeti niz pokusa, ali i postaviti sva pitanja vezana za rad ovog fakulteta. Učenike su posebno ohrabrila i mnoga poznata lica, nekada učenika Srednje medicinske škole, a sada studenata kemije.

Nakon prijatnog druženja, domaćini su nam ponudili osvježavajuće sokove i uz par fotografija naš posjet se priveo kraju. Zahvalili smo se na gostoprimstvu i obećali ponovni dolazak sljedeće godine.

1

2

3

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com