JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

IMG 1U četvrtak, 19. travnja 2018. učenici trećih i četvrtih razreda Opće - realne gimnazije koji pohađaju izbornu nastavu Kemije i Biologije posjetili su Odsjek za kemiju Prirodno-matematičkog fakulteta u Sarajevu i sudjelovali na manifestaciji “Otvoreni dani kemije”.

Najprije su nazočili prezentaciji iz koje su saznali kako zavoljeti, studirati i voljeti kemiju. Poslije veoma kvalitetne prezentacije, učenici su se u pratnji vodiča uputili dalje. Najzanimljiviji dio posjeta su svakako bili pokusi iz različitih područja kemije koji su oduševili naše učenike pri čemu su i sami imali prigodu sudjelovati u izvođenju brojnih zanimljivih pokusa i na taj način proširiti svoja znanja iz kemije. Na kraju zadovoljni i s mnoštvom novih spoznaja napustili su ustanovu Prirodno – matematičkog fakulteta i vratili se na nastavu.

                                                                                                 Aldin Pačo, III. a

                                                                                             Opća - realna gimnazija

 

IMG 2

 

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com