JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

IMG 1Učenici Srednje medicinske škole su se 9. svibnja odazvali pozivu Ministarstva za obrazovanje, nauku i mlade Kantona Sarajevo te zajedno sa svojim razrednicama, profesoricama Majom Fetahagić-Bezdrob, Katarinom Pelušić, Ljubicom Filipović i Stelom Katavić sudjelovali na manifestaciji povodom Dana sjećanja na ubijenu djecu i pobjede nad fašizmom.

Udruženje roditelja ubijene djece opkoljenog Sarajeva 1992-1995 i ove je godine organiziralo prigodan program u sklopu kojeg je na spomen-obilježju ubijenoj djeci Sarajeva položeno cvijeće, a uspomena na one najnevinije žrtve sačuvana je minutom šutnje.

Prisjetili smo se u svojim molitvama tih nježnih, nevinih dječaka i djevojčica koji nisu imali priliku dosanjati svoje snove, dobiti diplome i živjeti u svijetu u kojem nema zvuka granate koji ledi krv u žilama. Zahvalili smo dragom Bogu što smo mi tu i poželjeli da se takvo zlo više nikada ne ponovi.

 

IMG 2

IMG 3

IMG 4

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com