JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

IMG 2Federalno natjecanje iz fizike održano je ove godine u Tuzli.

U pratnji profesorice fizike Jelene Dakić učenici Opće-realne gimnazije Teo Kapetanović (prvi razred), David-Dragan Hadžić i Irfan Durmić (četvrti razred) putovali su u Tuzlu i sudjelovali na natjecanju. Irfan Durmić, učenik IV. a, ostvario je izvanredan rezultat: osvojio je prvo mjesto u kategoriji D (cjelokupna fizika) i time se plasirao na Europsku olimpijadu iz fizike koja će se krajem svibnja održati u Moskvi. Čestitamo našem učeniku i želimo mu sreću u Moskvi!

 

IMG 1

IMG 3

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com