JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

IMG 1255


Dana 21. rujna 2018. godine učenici VI. razreda Osnovne škole krenuli su zajedno sa svojim razrednicima na terensku nastavu.


Dana 21. rujna 2018. godine učenici VI. razreda Osnovne škole krenuli su zajedno sa svojim razrednicima na terensku nastavu. Posjetili smo oko 2000 godina star arheološki lokalitet rimskih toplica Aqua S.... koji se nalazi na Ilidži. Po dolasku na lokalitet upriličeno je zanimljivo predavanje od strane profesora Leonarda Valente, koje je trajalo oko 45 minuta. Nakon predavanja, još jednom smo obišli lokalitet, te potom dobili radne listove s odgovarajućim likovnim sadržajem, gdje smo provjerili usvojeno znanje.Nakon edukativnog dijela terenske nastave, uslijedio je rekreacijski dio na lokalitetu velikog parka na Ilidži, uz odmor, šetnju i sportske aktivnosti. Naša terenska nastava završila je u 13h, te smo se vratili na prvobitno odredište.

IMG 1255

unnamed 1

unnamed 2

unnamed 3

unnamed 4

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com