JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

1     Dana 20. listopada 2018. godine, učenici Katoličkog školskog centra Srednje medicinske škole i Opće-realne gimnazije, u pratnji profesora Biologije, sudjelovali su u VI. volonterskoj akciji pošumljavanja “Let’s Do It – milion sadnica za jedan dan”.

Lokacija prema kojoj smo se uputili je bila Bjelašnica gdje je više od 400 volontera i volonterki zasadilo 5000 sadnica jasena i bijelog bora. Obezbijeđene su sadnice, alat, stručni nadzor i lokacije na kojima se sadilo. Naši učenici su odradili odličan posao. Sa sobom su ponijeli dobro raspoloženje i volju, a smijeha i zabave svkako nije nedostajalo. Uživali smo u lijepom vremenu, ali i spoznaji da radimo veliku stvar za društvo u kojem živimo.

Lejla Druškić

Srednja medicinska škola

Katolički školski centar

1

3 113

18

28

37

40

DSCN3187

DSCN3203

DSCN3216

DSCN3225

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com