JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

Snagom volje2


U utorak, 27. studenog, po dva učenika iz svakog razreda Srednje medicinske škole su u pratnji profesorice Maje Fetahagić-Bezdrob posjetili II. sajam...


U utorak, 27. studenog, po dva učenika iz svakog razreda Srednje medicinske škole su u pratnji profesorice Maje Fetahagić-Bezdrob posjetili II. sajam izdavača/nakladnika BiH – Knjige u nišama.

Ovaj posjet isplanirali smo tako da spojimo ugodno s korisnim. Naime, pogledali smo ponudu knjiga, potražili lektire, prelistali aktualne naslove, ali i poslušali predavanje na temu Snagom volje da nam bude bolje o radu Biblioteke za slijepa i slabovidna lica u Sarajevu i načinu nastanka audioknjiga. Upoznali smo se s radom ove institucije, naučili dosta toga o njihovim potrebama i dogovorili ponovni susret upravo u prostorijama Biblioteke kako bismo se i sami okušali u stvaranju jedne tako vrijedne knjige.

Snagom volje2

Snagom volje3

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com