JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

plivanje 1


U periodu od 29.studenoga do 7. prosinca realizirana je škola plivanja na Olimpijskom bazenu Otoka za učenike četvrtih razreda...


U periodu od 29.studenoga do 7. prosinca realizirana je škola plivanja na Olimpijskom bazenu Otoka za učenike četvrtih razreda koju je organiziralo Ministarstvo KS. Učenici su nakon redovite nastave, u pratnji svojih učiteljica organiziranim prijevozom Centrotransa odlazili na bazen gdje su ih čekali instuktori plivanja. Prvoga dana obavljeno je testiranje učenika, a zatim bi bili podijeljeni u skupine prema svojim sposobnostima. Pažljivo su slušali njihove upute i učili tehnike disanja i plivanja. Umorni i radosni završavali bi svoj radni dan te se veselili svakom novom odlasku. Ovoga puta želimo se zahvaliti majkama i očevima koji su nam pomogli pri realizaciji ovoga projekta.

                                                                                                       Učiteljice četvrtih razreda

plivanje 1

plivanje 2

plivanje 3

plivanje 4

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com