JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

JAVNA DEBATA 1


Dana 4. prosinca 2018. godine članice debatnog kluba „Semper magis“, Tea Šunjić, Lea Mihalj te Marina Milanovski...


Dana 4. prosinca 2018. godine članice debatnog kluba „Semper magis“, Tea Šunjić, Lea Mihalj te Marina Milanovski u suradnji sa članovima debatnog kluba Gazi Husrev-begove medrese pripremili su javnu debatu na temu „Mladi mogu doprinijeti smanjenju stope vršnjačkog nasilja“. Program je otvorila gđa Sanja Vlaisavljević, direktorica Centra za kulturu dijaloga, a potom je sve nazočne pozdravio pomoćnik načelnika Općine Novo Sarajevo, gdin Faruk Pršeš. Debata je održana na Šumarskom fakultetu prvenstveno za učenike škola koje pripadaju Općini Novo Sarajevo (područje s najvećom stopom vršnjačkog nasilja). Nakon debate, sudionici su imali priliku postavljati pitanja, a na koncu su izloženi plakati koji su sadržavali poruke motivacije, moguća rješenja samog problema nasilja i slično. Debata je završena ugodnim druženjem svih sudionika.

JAVNA DEBATA 1

JAVNA DEBATA 2

JAVNA DEBATA 3

JAVNA DEBATA 4

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com