jkjkj


 Dana 21. ožujka 2019. godine u našem Centru upriličen je sastanak i svečana večera za ambasadora Taiwana...


 Dana 21. ožujka 2019. godine u našem Centru upriličen je sastanak i svečana večera za ambasadora Taiwana Andrew Y.Changa i njegove suradnike. Dobrodošlicu su upriličili ravnatelj Centra vlč. Mario Ćosići profesorica psihologije Marina Pregernik, dok su večeri nazočili i promicatelj za skolstvo monsinjor Pero Sudar, te direktori škola našeg Centra.

Tijekom sastanka i svečane večere govorilo se o različitim vidovima suradnje Taiwana i KSC-a, naročito na polju obrazovanja. Poseban naglasak je bio na modernizaciji informatičke opreme u nasim školama, kao i o mogućnostima u vidu radionica i općenito školovanja koje nudi Taiwan učenicima, studentima i ekspertima iz naše zemlje.

Ambasador Chang i njegovi suradnici obisli su Centar, upoznali naše profesore i učenike te izrazili želju za ponovnim susretom.

jkjkj

lkklkl

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Žitomislići – Međugorje – Mostar

U Žitomislićima smo posjetili manastir posvećen Blagovještenju Presvete Bogorodice

Bijambare

Učenici i učenice su zajedno sa svojim nastavnicama i nastavnicima uživali pješačeći uz zelene livade, ali i kroz šumu, jer tako ih je vodio put do njihove destinacije – Velike bijambarske pećine.

Izlet učenika Katoličkog školskog centra „Sv. Josip“ u Jajce

Izlet učenika drugih razreda Opće – realne gimnazije i Srednje medicinske škole započeo je polaskom autobusa ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

ÖSD

 

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Online prijava ⟶

Osnovna škola

 

osnovna.skola@ksc-sarajevo.com

Smjena: 8:00 PM - 13:10

Opća - relna Gimnazija

 

gimnazija@ksc-sarajevo.com

Smjena: 13:30 PM - 19:25

Srednja medicinska škola

 

kscmedic@bih.net.ba

Smjena: 13:30 PM - 19:2