20190414 131633


Šestu godinu zaredom se na Cvjetnicu u sarajevskoj župi Stup organizira Dekanatski križni put mladih...


Šestu godinu zaredom se na Cvjetnicu u sarajevskoj župi Stup organizira Dekanatski križni put mladih. Ovu pobožnost organiziraju zajedno župa Uznesenja Blažene Djevice Marije, Katolički školski centar Sveti Josip te Nadbiskupijski centar za pastoral mladih Ivan Pavao II. Na pobožnosti su sudjelovali župljani  župe Stup, ali i učenici i djelatnici Osnovne škole, Opće-realne gimnazije i Srednje medicinske škole Katoličkog školskog centra. Naša vjeroučiteljica s. Lidija Kalfić uredila je knjižicu s tekstom križnog puta koji se molio kako bi svi sudionici mogli pratiti ovu pobožnost. Vjernici su pješačili oko 10 kilometara kroz sarajevsko naselje Stup, a pojedine postaje su bile dvorišta župljana. Vrhunac pobožnosti križnog puta bilo je slavljenje sv. mise u samostanskoj crkvi sestara karmelićanki u Azićima koju je predslavio kancelar Mladen Kalfić uz koncelebraciju župnika Miroslava Ćavara.

20190414 131633

20190414 150433

20190414 152445

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Žitomislići – Međugorje – Mostar

U Žitomislićima smo posjetili manastir posvećen Blagovještenju Presvete Bogorodice

Bijambare

Učenici i učenice su zajedno sa svojim nastavnicama i nastavnicima uživali pješačeći uz zelene livade, ali i kroz šumu, jer tako ih je vodio put do njihove destinacije – Velike bijambarske pećine.

Izlet učenika Katoličkog školskog centra „Sv. Josip“ u Jajce

Izlet učenika drugih razreda Opće – realne gimnazije i Srednje medicinske škole započeo je polaskom autobusa ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

ÖSD

 

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Online prijava ⟶

Osnovna škola

 

osnovna.skola@ksc-sarajevo.com

Smjena: 8:00 PM - 13:10

Opća - relna Gimnazija

 

gimnazija@ksc-sarajevo.com

Smjena: 13:30 PM - 19:25

Srednja medicinska škola

 

kscmedic@bih.net.ba

Smjena: 13:30 PM - 19:2