JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

petar1


U srijedu, 24.4.2019.god. u 18h premijerno je odigrana predstava „Petar Pan-san o Nigdjezemskoj...


U srijedu, 24.4.2019.god. u 18h premijerno je odigrana predstava „Petar Pan-san o Nigdjezemskoj“ koju su pripremili učenici dramske grupe Osnovne škole pod vodstvom učiteljice Ane Dolić i nastavnice Ivane Mostarac, koje su napisale scenarij prema priči Jamesa Barrieja i predstavu postavile na scenu. Predstavu je izvelo 19 glumaca;  glumeći Petra Pana, vilu Zvončicu, Kapetana Kuku, Izgubljene dječake i Gusare, Wendy, Johna, Michaela i Nanny, kao u originalnoj priči. Radnja se odvija u dječjoj sobi i u Nigdjezemskoj, čiju su scenografiju osmislile učiteljice Tamara Mišanović i Terezija Badrov. Ovo je priča o mašti, bijegu od stvarnosti i pobjedi ljubavi. Publika je ovacijama ispratila glumce, a sutradan je predstava izvedena za učenike razredne nastave od 2. do 5. razreda.

petar1

petar2

petar3

petar4

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com