petar1


U srijedu, 24.4.2019.god. u 18h premijerno je odigrana predstava „Petar Pan-san o Nigdjezemskoj...


U srijedu, 24.4.2019.god. u 18h premijerno je odigrana predstava „Petar Pan-san o Nigdjezemskoj“ koju su pripremili učenici dramske grupe Osnovne škole pod vodstvom učiteljice Ane Dolić i nastavnice Ivane Mostarac, koje su napisale scenarij prema priči Jamesa Barrieja i predstavu postavile na scenu. Predstavu je izvelo 19 glumaca;  glumeći Petra Pana, vilu Zvončicu, Kapetana Kuku, Izgubljene dječake i Gusare, Wendy, Johna, Michaela i Nanny, kao u originalnoj priči. Radnja se odvija u dječjoj sobi i u Nigdjezemskoj, čiju su scenografiju osmislile učiteljice Tamara Mišanović i Terezija Badrov. Ovo je priča o mašti, bijegu od stvarnosti i pobjedi ljubavi. Publika je ovacijama ispratila glumce, a sutradan je predstava izvedena za učenike razredne nastave od 2. do 5. razreda.

petar1

petar2

petar3

petar4

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Žitomislići – Međugorje – Mostar

U Žitomislićima smo posjetili manastir posvećen Blagovještenju Presvete Bogorodice

Bijambare

Učenici i učenice su zajedno sa svojim nastavnicama i nastavnicima uživali pješačeći uz zelene livade, ali i kroz šumu, jer tako ih je vodio put do njihove destinacije – Velike bijambarske pećine.

Izlet učenika Katoličkog školskog centra „Sv. Josip“ u Jajce

Izlet učenika drugih razreda Opće – realne gimnazije i Srednje medicinske škole započeo je polaskom autobusa ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

ÖSD

 

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Online prijava ⟶

Osnovna škola

 

osnovna.skola@ksc-sarajevo.com

Smjena: 8:00 PM - 13:10

Opća - relna Gimnazija

 

gimnazija@ksc-sarajevo.com

Smjena: 13:30 PM - 19:25

Srednja medicinska škola

 

kscmedic@bih.net.ba

Smjena: 13:30 PM - 19:2