5FC6B1FB E6C2 4C77 B67C 5985C8FACB25


U petak, 17.svibnja 2019. godine učenici petih razreda Osnovne škole Katoličkog školskog centra sa Stupa i Mejtaša krenuli su u pratnji svojih učiteljica...


U petak, 17.svibnja 2019. godine učenici petih razreda Osnovne škole Katoličkog školskog centra sa Stupa i Mejtaša krenuli su u pratnji svojih učiteljica Gordane Trogrlić, Anite Vrcić, Marlene Brkić, Marine Jakovljević, Vedrane Pejčinović i Diane Baketarić u Travnik. Polazak je planiran u 8.00 h ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu. Vožnja autobusom je protekla veoma ugodno. U Travniku su nas dočekale ljubazne učiteljice petih razreda i njihovi učenici. Poveli su nas u obilazak Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“. Zatim smo posjetili sjemenišnu crkvu i grob sluge Božjega Petra Barbarića. Nakon toga pogledali smo kratki film o Petru Barbariću. Potom su se učenici mogli okrijepiti u školskoj kantini. Ljubazni domaćini su nam željeli pokazati i znamentosti grada Travnika. Prošetali smo gradom i uputili se u Zavičajni muzej Travnik. Učenici su zainteresirano razgledali kulturno – povijesnu izložbu. Nastavili smo dalje šetnju. Došli smo do rodne kuće Ive Andrića. Ljubazni kustos nas je uveo i pokazao unutrašnjost kuće. Također nam je ispričao o životu književnika Ive Andrića. Učenici su bili zainteresirani i postavljali pitanja kustosu. Nakon toga, vratili smo se prema Katoličkom školskom centru „Petar Barbarić“. Zahvalili smo se ljubaznim domaćinima i pozdravili se. Uslijedio je povratak u Sarajevo. Stigli smo u 17.00h.Učenici su bili puni lijepih dojmova, zadovoljni i sretni. 

25359F43 CE0D 4ABD BF2A 76EFEABA9C5E

213E4388 CB07 4C0E B068 2974F89BBBB8

5FC6B1FB E6C2 4C77 B67C 5985C8FACB25

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Žitomislići – Međugorje – Mostar

U Žitomislićima smo posjetili manastir posvećen Blagovještenju Presvete Bogorodice

Bijambare

Učenici i učenice su zajedno sa svojim nastavnicama i nastavnicima uživali pješačeći uz zelene livade, ali i kroz šumu, jer tako ih je vodio put do njihove destinacije – Velike bijambarske pećine.

Izlet učenika Katoličkog školskog centra „Sv. Josip“ u Jajce

Izlet učenika drugih razreda Opće – realne gimnazije i Srednje medicinske škole započeo je polaskom autobusa ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

ÖSD

 

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Online prijava ⟶

Osnovna škola

 

osnovna.skola@ksc-sarajevo.com

Smjena: 8:00 PM - 13:10

Opća - relna Gimnazija

 

gimnazija@ksc-sarajevo.com

Smjena: 13:30 PM - 19:25

Srednja medicinska škola

 

kscmedic@bih.net.ba

Smjena: 13:30 PM - 19:2