JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

thumbnailUčenici VIII. razreda Katoličkog školskog centra područnog odjeljenja na Stupu su, u pratnji profesorice Katarine Bakula i Leonarda Valente, 6. rujna 2019. godine realizirali terensku nastavu iz predmeta povijesti.

Nastava je realizirana u galeriji Colegium artistikuma, gdje je u povodu 830. obljetnice izdavanja glasovite povelje Kulina bana Dubrovčanima, postavljena izložba iz bosanske srednjovjekovne diplomatike i sepukuralne umjetnosti. Bila je to prigoda da se učenici pobliže upoznaju s nekim od dokumenata iz vremena srednjovjekovne Bosne, neprocjenjive povijesne važnosti, te tako spoje svoja ranije stečena znanja s praktičnim iskustvima. Učenike je na početku pozdravio gospodin Ibrahim Spahić, direktor Međunarodnog festivala Grad u sklopu kojeg je i priređena izložba, rekavši kako je fasciniran znanjem učenika o našoj povijesti i zahvalivši im što i na takav način garantiraju bolju sutrašnjicu naše zemlje. Nakon izložbe i predavanja gospodina Perice Mijatovića učenici su imali priliku pogledati i film o srednjovjekovnom gradu Dubrovniku, smještenom nedaleko od Iijaša. Nakon uzbudljivog i nadasve poučnog dana, učenici su se u pratnji svojih nastavnika vratili u školu, zasigurno bogatiji za jednu novu životnu spoznaju te sa željom da posjete ovaj grad i bolje se upoznaju s njegovim značajkama.

                                                                                                                               

                                                                                                                                       Učenici VIII. razreda

 

thumbnail 1

thumbnail 2

thumbnail 3

thumbnail 4

thumbnail 4

thumbnail 4

thumbnail 4

thumbnail 4

thumbnail 4

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com