JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

1Djelatnici Katoličkog školskog centra „Sveti Josip“ su u petak 4. listopada 2019., uoči Svjetskog dana učitelja, ugostili djelatnice i djelatnike Biskupijske klasične gimnazije Ruđera Boškovića iz Dubrovnika.

 

Domaćini i gosti susreli su se u 12 sati u područnoj školi na Stupu. Druženje je otpočelo sudjelovanjem u svetoj misi, a nastavilo se u narednim satima u dvorištu škole uz ugodan razgovor i roštilj. S profesorima su doputovali i njihovi učenici koji su se toga dana upoznali, povezali i družili s učenicima KŠC-a. Tako je ovogodišnji Dan učitelja povezao nastavnike i učenike ovih dviju škola, a o svojim iskustvima, radostima i problemima, iako je dan bio prohladan, još su dugo razgovarali u dobrom raspoloženju, uz prijatan miris i okus specijaliteta s roštilja. Druženje s gostima nastavilo se i sutradan u centru grada; učenici iz  Sarajeva pokazali su gostima iz Dubrovnika znamenitosti svoga grada. Rodila su se nova poznanstva koja će možda prerasti i u prijateljstva i nastaviti se uzvratnim posjetom Dubrovniku.

 

55555555

 

3 2

 

 

6

 

 

8.JPG

 

 

9

 

 

11

 

 

13

 

 

 

14.JPG

 

 

18.JPG

 

 

19.JPG

 

 

 

33333

 

 

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com