CRKVAU ponedjeljak, 7.10.2019. godine, u sportskoj dvorani Katoličkog školskog centra sv. Josip na Mejtašu, održana je proslava povodom Dana kruha. U ovoj manifestaciji sudjelovali su svi učenici i učenice od 1. do 9. razreda.

 

 

Ujutro, prije nastave, donosile su se razne poslastice i peciva, te su se izlagali na stolove nad kojima su budno pazili naši dežurni učenici s nastavnicima. U 9 sati istog tog dana, održana je Sveta misa povodom blagoslova kruha na kojoj su prisustvovali učenici i učenice katoličkog vjeronauka. U isto vrijeme, u auditoriju naše škole, izvedena je priredba, u kojoj su djeca od 1. do 5. razreda svojim točkama učinili ovaj odveć veseli dan još veselijim. Pjesma, ples i smijeh, što nam više treba. Nakon ove radosne izvedbe, otvorili su se štandovi s već spomenutim poslasticama. Roditelji, učenici, nastavnici i ostali djelatnici su davali svoj simboličan doprinos kako bi skupili novac za potrebitu djecu u Africi. Sretni, s velikim osmjesima i punim stomacima, veselimo se sljedećim Danima kruha.

                                                                                                   Andrea Vujović IX.b

 

CRKVA

 

 

1

 

 

3

 

 

 

5opet

 

2

 

 

6 opet

 

 

6

 

 

 

 

 

 

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com