NastavnikManifestacija u čast Svjetskog dana učitelja i nastavnika ove je godine po prvi put održana u Domu mladih na Skenderiji. Svečanu proslavu organizirala je 3. listopada 2019. godine Općina Centar, s ciljem afirmiranja vrijednosti nastavničke profesije i isticanja simbioze učenik – nastavnik – škola – obitelj.

 

 

Načelnik Općine Centar Nedžad Ajnadžić pozdravio je nazočne nastavnice i nastavnike podsjetivši na važnost njihovog posla i njihovu presudnu ulogu u društvu. Članovi Nastavničkog vijeća Osnovne škole Katoličkog školskog centra su za svog predstavnika - najboljeg nastavnika izabrali Dragana Koraća, profesora informatike, te je on zajedno s kolegama iz škole te nastavnicima iz ostalih škola Kantona Sarajevo, sudjelovao u ovoj svečanoj manifestaciji. Najboljim nastavnicama i nastavnicima uručene su i prigodne nagrade.

Nastavnik

 

nastavnik 3

nastavnik 2

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com