2Dana, 6. prosinca 2019. godine po prvi put, organiziran je noćni boravak učenika u sklopu produženog boravka Katoličkog školskog centra “Sv. Josip”. U ovoj aktivnosti sudjelovala su 52 učenika iz trećih, četvrtih i petih odjeljenja koji vrijeme provode u našem produženom boravku.

 

 Nakon večere koja se održala u 19:00 sati, učenici su podijeljeni u dvije grupe. Jedna grupa imala je priliku sudjelovati u organiziranim sportskim aktivnostima (nogomet, odbojka i košarka), a druga grupa učenika zabavljala se uz glazbu i ples u Disco učionici. Nakon ovih aktivnosti učenici su raspoređeni u sobe Internata Katoličkog školska centra “Sv. Josip” gdje su i spavali. Svi zajedno pogledali su film Kako je Grinch ukrao Božić nakon čega je došlo vrijeme za spavanje.  

O iskustvima noćnog boravka pišu nam učenice produženog boravka br. 5.; Zana Mujanović i Daniela Okić.

Noćni boravak nikada nećemo zaboraviti. Kada nam je učiteljica najavila noćni boravak, mislile smo da se šali. No, kada su nam roditelji rekli da ćemo spavati u školi, bile smo u čudu. Ovo je prvo spavanje učenika u povijesti škole. Bilo je fantastično. Gledali smo film, družili smo se s prijateljima, plesali, pjevali, skakali, igrali i vrištali… I to sve u samo jednoj noći.

 

1

 

 

2

 

 

4 1

 

 

4 2

 

 

 

 

 

 

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com