JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

1U četvrtak, 23. siječnja 2020. godine našu školu posjetila je ekipa Radio-televizije „Slobodna Evropa“ s ciljem da snimi kadrove za svoj dokumentarni film o holokaustu.

 

 Na novinarska pitanja ove TV- ekipe odgovarali su naši učenici četvrtih razreda Opće-realne gimnazije i to Nedžma Čančar, Igor Dronjić, Maja Lojo, Benjamin Nuraković, Laida Perla, Arijan Stjepanović, Marko Vlaisavljević i Samira Vlajčić. Pitanja su bila vezana za temu holokausta na koja su naši učenici spremno odgovarali.

Intervju je sniman u prostoru školske knjižnice, a uz ove kadrove, kamera je zabilježila i sat povijesti koji je vodio prof. Dejan Garić, obrađujući lekciju o Drugom svjetskom ratu.

 Dokumentarac je objavljen na stranici „Slobodna Evropa“ i dostupan je javnosti od ponedjeljka 27.siječnja na dan obilježavanja sedam i po desetljeća od holokausta.

Maja Lojo, IV. b Opća-realna gimnazija

 

1

 

 

3

 

 

2

 

 

 

 

 

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com