IMG 8681bd8613baa6630f600362ac413a94 VU četvrtak 26. 2. 2020 .godine, učenici Opće-realne gimnazije KŠC imali su priliku sudjelovati u projektu "Jedan dan, druga škola" koji realizira Mreža vijeća učenika/ MresvuBiH.

 

 U Općoj-realnoj gimnaziji KŠC-a tog je dana na nastavi prisustvovalo 6 učenika Dobrinjske gimnazije, koji su bili raspoređeni u tri odjeljenja trećih razreda. Dočekali su ih predstavnici Vijeća učenika koji su bili njihovi domaćini tog dana i uputili ih u sve posebnosti i sadržaje koje naša Škola pruža.  

Pet učenika Opće-realne gimnazije posjetili su Gimnaziju Dobrinja gdje su prisustvovali na 6 redovnih nastavnih sati.

„ Za vrijeme posjeta imali smo priliku upoznati mnogo naših vršnjaka kao i profesora Dobrinjske gimnazije i vidjeti kako izgleda njihov obični školski dan.
Ono što smo zaključili nakon učešća u ovoj razmjeni jest da KŠC i Dobrinjska gimnazija imaju sličan način rada, da učenici imaju iste želje, interese, potrebe i probleme, te da profesori daju sve od sebe da nam prenesu znanje i da  nas  'izvedu na pravi put'.
Uz srdačan doček, ugodno druženje i dosta smijeha možemo reći da je projekt i više nego uspješno realiziran. Osim toga, možemo reći da smo naučili nešto više o našem okruženju i obrazovnom sustavu te da o drugima ne trebamo imati neke predrasude.“ navodi Iva Jeličić, učenica III.a razreda.

 

11

 

 

IMG 8681bd8613baa6630f600362ac413a94 V

 

 

 

 

 

 

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com