Kampanja „16 dana aktivizma nasilja protiv rodno zasnovanog nasilja“

U sklupo projekta Etos inicijative pod vodstvom profesorice Emilije Pavićević učenici Opće-realne gimnazije priredili su interaktivnu radionicu o rodno zasnovanom nasilju. Radionicu je vodio Antonio Topalović, student pedagogije koji je govorio o oblicima nasilja, negativnim učincima te odnosa društva prema ovom problemu. Učenicima se obratila i pedagoginja Emanuela Buzuk koja je učenike poticala na razvoj svijesti o ovom problemu. Sudionici su vodili konstruktivnu diskusiju te svojim zalaganjem pokazali da naši mladi žele doprinijeti društvu u kojemu žive.

Etos web 1

 

 

 

 

 

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com