IMG 0880Učenici Dramske sekcije u razrednoj nastavi Katoličkog školskog centra su za potrebe slijepe i slabovidne djece pročitali slikovnicu „Dinosaur Cvetko“ autora Mladena Kopjara u prostorijama Biblioteke za slijepa i slabovidna lica Bosne i Hercegovine.

 Ova lijepa suradnja je ostvarena po projektu „Djeca čitaju djeci“ na inicijativu knjižničarke Gordane Azinović.  Pod vodstvom učiteljice Ane Dolić tekst su čitali učenici: Marta Jeftenić, Lena Vlašić, Sarah Lopčalija, Nika Udovičić, Lea Schade, Ivor Perišić i Nina Alađuz Budimir. Audioknjiga “Dinosaur Cvjetko“ će biti dio fundusa Biblioteke za slijepa i slabovidna lica Bosne i Hercegovine i knjižnice Katoličkog školskog centra „Sv. Josip“ u Sarajevu.

2

 

IMG 0880

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com