Malo po malo otkrivamo nove sportiste i plesače u našoj školi. Sara Dofek, Aneli Merdžanović i Berin Zelihić su veoma talentirani mladi plesači, a ovo je ono što smo saznali o njima intervjuirajući ih, pa u nastavku pročitajte čime se to oni točno bave i što ih učini uspješnim mladim plesačima.

„ Ja sam Sara Dofek i bavim se akrobatskim rock and roll plesom već tri godine. Do sada sam osvojila 23 medalje i 1 trofej. Uživam u plesu i to me čini jako sretnom te se i u budućnosti namjeravam time baviti.“

„Moje ime je Aneli Merdžanović i imam 11 godina. Treniram također akrobatski rock and roll ples u klubu Spin već 8 mjeseci. Prvi put kada sam došla na trening, izgledalo je teško i naporno, ali kad sam nastavila, bilo je sve lakše i zanimljivije. Trenirala sam 5 puta tjedno  kako bih savladala sve vještine koje su drugi mogli, a ja tada nisam. Uskoro sam dobila partnera i dobila mjesto u velikoj formaciji s kojom sam 2020. godine nastupala na Državnom natjecanju u Gračanici na kojemu sam s partnerom osvojila drugo mjesto, a s formacijom prvo. Sviđa mi se ples kojim se bavim jer tako upoznajem drugu djecu i ostvarujem nova prijateljstva.“

Na samom kraju intervjua od Berina smo uspjeli saznati da ples trenira već godinu i pol dana, a već je bio na 4 natjecanja od kojih je jedno Državno natjecanje (2020. god.)  na kojemu je, skupa sa Sarom, osvojio 3. mjesto  Ističe da je ples oduvijek volio te da je bio član plesne sekcije prije nego je počeo trenirati u klubu Spin.

Rekao nam je da očekuje još ovogodišnjih natjecanja sa svojom partnericom, a mi, svima njima, želimo mnogo sreće i osvojenih zlatnih medalja.  

Rihana Šuta

Dominik Džolan

Tin Bender - Dobardžić

 

 IMG c39d43c2036df6ba2db87695b256c987 V

 

 

 

 

 

 

IMG d322a00d2cd77846d8d6fd9af79bc4f1 V

 

 

 

 

 

 

 

IMG ecc3b78aba0f49175e3e058a1877574a V

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com