Svake godine u mjesecu listopadu, kao zahvalu za plodove koje nam je zemlja dala, obilježavamo Dane kruha kojima se zahvaljujemo na svim plodovima zemlje. U organizaciji sa koordinatoricama, svojim učiteljicama, su sudjelovala odjeljenja od I. do V. razreda Osnovne škole.

Dana 11.10.2021. godine, u 8:15h je ravnatelj centra, velečasni Mario Ćosić, imao blagoslov kruha i plodova zemlje u holu škole gdje je uslijedila prodaja svih peciva, koja su učenici zajedno s svojim roditeljima pripremili te koja su humanitarnog karaktera za misije u  Africi, u sklopu „Misijskog dana“. Literarno-novinarska sekcija sa učiteljicom Sendi Ćosić je svojim uratkom  napravila izvješće povodom  obilježavanja Dana kruha, koje je na kreativan način sjedinila i objavila Informatička sekcija pod vodstvom profesorice Nele Vukić. Video uradcima ćemo Vam predstaviti važnost kruha i plodova zemlje te na taj način iskazati našu zahvalu za sve blagodati koje nam zemlja daje. Uz poštivanje epidemioloških mjera obilježili smo Dane kruha 2021.godine, uz važnu poruku:

„Hvala Ti Zemljo!“

Zahvalno srce je ne samo najveća vrlina, nego i temelj svih vrlina!

Ciceron

Dragi učenici hvala vam na sudjelovanju, trudu i zahvalnosti!

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Katalozi za eksternu maturu.

2019./2020.

HRVATSKI JEZIK

ENGLESKI JEZIK

NJEMAČKI JEZIK

MATEMATIKA

 

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijava svih oblika nasilja među učenicima i nad učenicima

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com