Blagoslov_01

Obilježavanje Dana kruha je u našoj školi ove godine bilo nešto drugačije. Sve je započelo blagoslovom hrane, blagoslov je vodio ravnatelj, velečasni Mario Ćosić, kojem su prisustvovali učenici zajedno s učiteljicama i razrednicima.

 

Nakon čega su učenici od I. do V. s učiteljicama šetnjom kroz školski hol imali mogućnost kupovine raznih vrsta peciva koje su i sami napravili, ali i drugih peciva koja su bila izložena.

Prilog je bio dobrovoljan, s obzirom da je humanitarnog karaktera za misije u Africi u sklopu „Misijskog dana“.

Tim povodom smo prikupili svotu od 1538KM zbog čega smo jako ponosni.

Članovi komisije su izabrali i najljepše uređeni stol, nagrade su dobili IV. i VIII. razred Osnovne škole, tim povodom su dobili zahvalnice za sudjelovanje na izložbi „Dani kruha – Dani zahvalnosti za plodove zemlje“.

Govoriti o zahvalnosti je uljudno i ugodno, provoditi zahvalnost velikodušno je i plemenito, ali živjeti zahvalnost znači dodirnuti Nebo. Biramo biti zahvalni i od srca vam, dragi učenici, zahvaljujemo na vašem sudjelovanju i trudu.

Blagoslov

I.razred

II.razred

III.razred

IV.razred

IX. razred

V.razred

VI.razred

VII.razred

1 1

Zahvalnice

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Katalozi za eksternu maturu.

2019./2020.

HRVATSKI JEZIK

ENGLESKI JEZIK

NJEMAČKI JEZIK

MATEMATIKA

 

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijava svih oblika nasilja među učenicima i nad učenicima

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com