kruh-stup

Ove godine, obilježen je uz veliku izložbu proizvoda od kruha i raznih slastica koje su učenici pripremili zajedno sa svojim bližnjima. Čitava škola je bila označena u jesenjim motivima i motivima dana kruha.

Opremljeni raznim pekarskim proizvodima i jesenjim bojama, naša je avantura počela. Uživanje u izložbi i njenim „eksponatima“ potrajala je čitav prvi sat, na kojem su svi učenici zajedno sa svojim nastavnicima obišli krug oko naše postavke i razgledali sve pekarske radove, kako svoje, tako i radove svojih prijatelja i kolega iz svih generacija. Svaki razred je dobio po nekoliko stolova koji su bili popunjeni do zadnjeg centimetra. Glavnu „dežuru“ za stolovima imali su  članovi Vijeća učenika koji su bili vješti kustosi ove izložbe. Naravno, ni nastavnici se nisu libili kušati poneki proizvod iz svakog razreda, što je svima dalo dobar početak napornog tjedna. Na ulasku u hol škole, obezbjeđena je i kutija za donacije u koju su učenici ubacivali svoje donacije koje je Škola dala u misije u Afriku, u sklopu „Misijskog dana“. Po završetku izložbe, učenici su se sa dobrim dojmovima i punim rukama peciva, vratili u svoje učionice na redovitu nastavu. Kao i svake prethodne godine, neke proizvode je škola donirala Caritasu za pomoć kome je bila potrebna.

Ovime je naša škola nastavila dugogodišnju tradiciju obilježavanja dana kruha i pomaganja našoj zajednici sa proizvodima koji su najpotrebniji. Ne sumnjajući u uspjeh ovog dana kruha, radujemo se vješto napravljenim pekarskim izumima naših učenika iduće godine.

Tekst: Tin Bender - Dobardžić

Fotografije: Mia Jamaković

kruh

kruh1

kruh3

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Katalozi za eksternu maturu.

2019./2020.

HRVATSKI JEZIK

ENGLESKI JEZIK

NJEMAČKI JEZIK

MATEMATIKA

 

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijava svih oblika nasilja među učenicima i nad učenicima

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com