Dan centra 1U petak, 22. listopada 2021. u prostorijama Nadbiskupijskog centra za pastoral mladih ¨Ivan Pavao II.¨ obilježen je 14. rođendan Centra i blagdan svetoga Ivana Pavla II. Jedan broj učenika iz svih razreda Opće-realne gimnazije Katoličkog školskog centra (njih 25)  zajedno su sa djelatnicima škole prisustvovali ovoj proslavi. 

Program je započeo u 18 sati sv. misom koju je predvodio nadbiskup vrhbosanski kardinal Vinko Puljić. U propovijedi je istaknuo ulogu sv. Ivana Pavla II. za nas i našu zemlju. Nakon mise uslijedio je kratki program koji je započeo pjesmom. U programu su, između ostalih, nastupili  i članovi glumačke ekipe Hepicentar koji su izvedbom  predstave pokazali važnost slogana ¨Vrijediš¨, koji je bio glavni motiv svih aktivnosti koje je Centar organizirao u zadnjih godinu dana.

Program je završio pjesmom, a učenici i drugi sudionici ovoga slavlja zaputili su se na domjenak prilikom kojega su se družili i izmjenjivali svoje dojmove i iskustva.

Ovim posjetom i sudjelovanjem na ovom slavlju, naša je škola nastavila suradnju sa Nadbiskupijskim centrom za pastoral mladih i ujedno svojim učenicima pokazala koje programe ovaj Centar nudi.

Noa Martinović, I.b

 

Dan centra

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Katalozi za eksternu maturu.

2019./2020.

HRVATSKI JEZIK

ENGLESKI JEZIK

NJEMAČKI JEZIK

MATEMATIKA

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijava svih oblika nasilja među učenicima i nad učenicima

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com