Svake godine, učenici naše škole s nestrpljenjem očekuju dolazak svetog Nikole. Ove godine, svetog Nikolu smo dočekali s prigodnim igrokazima, recitacijama, plesom i pjesmama.Sve su to pripremili učenici sa svojim učiteljicama. Sveti Nikola je djecu obradovao lijepom rječju, pohvalama i darovima.

Krampusi ove godine nisu imali mnogo posla jer su sva djeca bila poslušna i dobra. Onim najmlađim učenicima je sveti Nikola osobno uručio darove. Ostalim učenicima, sveti Nikola je darove ostavio u učionicama.  Učenici su obećali svetom Niki da će i dalje biti dobri i da s nestrpljenjem očekuju njegov ponovni dolazak.

Hvala sveti Nikola što si nas posjetio i ove godine, obećali smo ti da ćemo biti marljivi i vrijednii, poslušni i odgovorni učenici i učenice Katoličkog školskog centra.

Do sljedeće godine  lijepo te pozdravljaju tvoji učenici.

stup slike

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Katalozi za eksternu maturu.

2019./2020.

HRVATSKI JEZIK

ENGLESKI JEZIK

NJEMAČKI JEZIK

MATEMATIKA

 

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijava svih oblika nasilja među učenicima i nad učenicima

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com