naslovna2U subotu 18. prosinca u dvorištu KŠC-a u Sarajevu održan je već tradicionalni božićni koncert i Bazar. Organiziran je pod nazivom „Božićna priča“, a to je ujedno bio i naziv predstave koja je pod vodstvom prof. Emilije Pavićević bila održana na otvorenom. Nakon predstave, u kojoj su uz učenike sudjelovali i profesionalni glumci - roditelji naših učenika, uslijedio je koncert prvenstveno božićnih, a onda i drugih prigodnih pjesama i plesova. Osobito zapažena točka bio je vrlo živahan ples naših profesora, a potom i točka gostiju sa Hvara. Vrhunac svemu, bilo je pojavljivanje „živih jaslica“, odnosno Svete obitelji kojoj je u čast sve ovo pripremljeno.

Brojni posjetitelji ovoga sajma, uz gledanje predstave, glazbu, ples i druženje, uživali su u razgledavanju i kupnji raznih kolačića, božićnih ukrasa i kreativnih rukotvorina koje su pripremili učenici.

Ovaj događaj u kojem su sudjelovali svi učenici, njihovi roditelji,  učitelji, nastavnici, profesori, direktori, ravnatelj i pomoćno osoblje humanitarnog je karaktera, a osim toga je prilika za druženje, pjesmu, kupovinu rukotvorina, božićnih ukrasa, kolača, uživanje u okusima raznih jela s roštilja, kuhanom vinu, čaju  sl.

Ovaj sajam, pokazatelj je plemenitosti kompletne obitelji Centra, jer uz malo kreativnosti, požrtvovnosti, odricanja i podnošenja niske temperature, mnogim će obiteljima Sarajeva uz naš dar, život, bar na kratko vrijeme, biti uljepšan.

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Katalozi za eksternu maturu.

2019./2020.

HRVATSKI JEZIK

ENGLESKI JEZIK

NJEMAČKI JEZIK

MATEMATIKA

 

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijava svih oblika nasilja među učenicima i nad učenicima

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com