majin dan 1U ponedjeljak 8. svibnja u auditoriju naše škole održana je priredba za Majčin dan, koju su pripremili učenici i učenice od prvog do petog razreda zajedno s učiteljicama Jasminkom Butković, Tamarom Mišanović, Marlenom Brkić i Jasminom Bikić.

 

Divni program otvorile su mažoretkinje veselim pozdravom svim mamama. Poslije njih na redu je bio mali zbor koji je pjevao za sve mame, ali i tate. Našla se tu i folklorna skupina, ples djevojčica s poklonima i ples malih nogometaša. Veselje su nadopunile recitacije na engleskom jeziku. Nakon toga su naši mali pjesnici pročitali svoje radove i sigurno rasplakali nekolicinu mama u publici. Zatim smo se opet vratili na ples i pjesmu. Članovi ritmičke sekcije i mažoretkinje su nastavile s veseljem, a pridružio im se i zbor s plesnim pokretima.

Priredba je bila odlična, ali joj je morao doći kraj. Mališani su pozdravili svoje mame i čestitali im svima nama tako poseban dan.

                                                                                                                                                         Andrea Vujović, VI. c

majin dan 2 majin dan 3 

majin dan 4 majin dan 5 

majin dan 6 majin dan 7

 

 

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Katalozi za eksternu maturu.

2019./2020.

HRVATSKI JEZIK

ENGLESKI JEZIK

NJEMAČKI JEZIK

MATEMATIKA

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijava svih oblika nasilja među učenicima i nad učenicima

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com