JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
IMG 4379Dana 9. listopada 2017. godine u prostorijama nase škole obilježili smo Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje. Prvašići su nas posebno razveselili pjesmicom "Pekar". Potom su članovi dramske sekcije izveli kratke recitacije i igrokaze, a posebnu čar programu dali su članovi plesne sekcije.
Na koncu se čuo zvonki zvuk " Žute pjesme" naših đaka. Upriličen je i blagoslov kruha i krušnih proizvoda nakon kojeg su posjetitelji i đaci prisustvovali izložbi. U vedrom duhu i puni dojmova, veselit cemo se narednom listopadu i Danima kruha. U prilogu pogledajte fotografije.
 
IMG 2 dankruha
IMG 3 dankruha
IMG 4 dankruha
IMG 5 dankruha
IMG 6 dankruha
IMG 7 dankruha
IMG 4395
IMG 9 dankruha

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com