Kruhom do boljeg sutra 1U ponedjeljak, 9. listopada 2017. godine, Osnovna škola na Mejtašu obilježila je Dan kruha i plodova zemlje. Već od jutarnjih sati holom škole su se počeli širiti primamljivi mirisi raznih peciva, koja su naši vrijedni osnovci i njihovi roditelji, bake i djedovi marljivo pripremili.

U auditoriju škole od 9 sati naša publika, odnosno učenici i učiteljice, roditelji, bake i djedovi, mogli su uživati u programu koji su za nas priredila odjeljenja 3. c, 4. c i 5. b, sa svojim učiteljicama Tamarom Mišanović, Marlenom Brkić i Jasminkom Butković.  Na sceni su se izmjenjivali plesači i plesačice, pjevači i pjevačice, glumci i glumice, kuhari i kuharice. Da je program bio odličan, dokazala nam je publika velikim aplauzima kojima je popratila svaku točku.

Nakon zabavne priredbe, u holu škole, vlč. Marko Majstorović je blagoslovio peciva, a potom je uslijedila prodajna izložba na dobrovoljnoj bazi, a sve u humanitarne svrhe. Lica naših mladih prodavača i prodavačica govorila su da su i ovaj put naši učenici i njihovi najbliži članovi obitelji prepoznali humanost same izložbe i dali svoj doprinos stvaranju boljeg sutra.

Veliko hvala svima!

Mia Komarica i Imann Bajić

 

Kruhom do boljeg sutra 2

Kruhom do boljeg sutra 3

Kruhom do boljeg sutra 4

Kruhom do boljeg sutra 5

Kruhom do boljeg sutra 6

Kruhom do boljeg sutra 7

Kruhom do boljeg sutra 8

Kruhom do boljeg sutra 9

Kruhom do boljeg sutra 10

Kruhom do boljeg sutra 11

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Žitomislići – Međugorje – Mostar

U Žitomislićima smo posjetili manastir posvećen Blagovještenju Presvete Bogorodice

Bijambare

Učenici i učenice su zajedno sa svojim nastavnicama i nastavnicima uživali pješačeći uz zelene livade, ali i kroz šumu, jer tako ih je vodio put do njihove destinacije – Velike bijambarske pećine.

Izlet učenika Katoličkog školskog centra „Sv. Josip“ u Jajce

Izlet učenika drugih razreda Opće – realne gimnazije i Srednje medicinske škole započeo je polaskom autobusa ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

ÖSD

 

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Online prijava ⟶

Osnovna škola

 

osnovna.skola@ksc-sarajevo.com

Smjena: 8:00 PM - 13:10

Opća - relna Gimnazija

 

gimnazija@ksc-sarajevo.com

Smjena: 13:30 PM - 19:25

Srednja medicinska škola

 

kscmedic@bih.net.ba

Smjena: 13:30 PM - 19:2