JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

Kruhom do boljeg sutra 1U ponedjeljak, 9. listopada 2017. godine, Osnovna škola na Mejtašu obilježila je Dan kruha i plodova zemlje. Već od jutarnjih sati holom škole su se počeli širiti primamljivi mirisi raznih peciva, koja su naši vrijedni osnovci i njihovi roditelji, bake i djedovi marljivo pripremili.

U auditoriju škole od 9 sati naša publika, odnosno učenici i učiteljice, roditelji, bake i djedovi, mogli su uživati u programu koji su za nas priredila odjeljenja 3. c, 4. c i 5. b, sa svojim učiteljicama Tamarom Mišanović, Marlenom Brkić i Jasminkom Butković.  Na sceni su se izmjenjivali plesači i plesačice, pjevači i pjevačice, glumci i glumice, kuhari i kuharice. Da je program bio odličan, dokazala nam je publika velikim aplauzima kojima je popratila svaku točku.

Nakon zabavne priredbe, u holu škole, vlč. Marko Majstorović je blagoslovio peciva, a potom je uslijedila prodajna izložba na dobrovoljnoj bazi, a sve u humanitarne svrhe. Lica naših mladih prodavača i prodavačica govorila su da su i ovaj put naši učenici i njihovi najbliži članovi obitelji prepoznali humanost same izložbe i dali svoj doprinos stvaranju boljeg sutra.

Veliko hvala svima!

Mia Komarica i Imann Bajić

 

Kruhom do boljeg sutra 2

Kruhom do boljeg sutra 3

Kruhom do boljeg sutra 4

Kruhom do boljeg sutra 5

Kruhom do boljeg sutra 6

Kruhom do boljeg sutra 7

Kruhom do boljeg sutra 8

Kruhom do boljeg sutra 9

Kruhom do boljeg sutra 10

Kruhom do boljeg sutra 11

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com