IMG 1 gim25. listopada 2017. na igralištu Metalac u organizaciji Prve gimnazije svečano je otvorena još jedna Gimnazijada.

Katolički školski centar sudjelovao je u sljedećim sportskim igrama: košarka (m), odbojka (ž), te stolni tenis (m) i (ž).

Odbojkašice su u prvom kolu igrale protiv Druge gimnazije i poražene 2:1 u setovima. Nastupile su u sljedećem sastavu: Amina Tatlić, Antonela Marković, Natalija Selimović, Adna Alihodžić, Sarah Brasselle, Mirna Kovač, Anđela Bošnjak, Milica Kovač i Maša Fazlić.

Stolnotenisačice Mirna Hozić i Ivana Pitner su u prvom kolu pobijedile Prvu gimnaziju (3:2), a stolnotenisači Anto Zečević i Matej Pervan ekipu Treće gimnazije (3:2), te prošli u drugo kolo u kojem je bolja bila ekipa Prve bošnjačke gimnazije.

Stolnotenisačice su nastupile i na finalnom turniru i osvojile III. mjesto i pokal.

Stolnotenisače/ice i odbojkašice pratio je profesor Željan Šormaz.

Mušku košarkašku sekciju porazila je u prvom kolu ekipa Pete gimnazije, a u našoj momčadi nastupali su: Mateo Pejčinović, Emir Sarajlić, Ivan Bagarić, Luka Lasić, Sanjin Nukić, Tarik Huremović. Voditelj sekcije bio je profesor Milan Mladenović.

Pokal i diplomu na svečanom proglašenju za osvojeno III. mjesto primila je učenica Mirna Hozić. Čestitamo svim sekcijama za igru i zalaganje, a posebno našim stolnotenisačicama Mirni Hozić i Ivani Pitner.

 

IMG 2 gim

IMG 3 gim

IMG 4 gim

IMG 5 gim

IMG 6 gim

IMG 7 gim

IMG 8 gim

IMG 9 gim

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2019./20.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Žitomislići – Međugorje – Mostar

U Žitomislićima smo posjetili manastir posvećen Blagovještenju Presvete Bogorodice

Bijambare

Učenici i učenice su zajedno sa svojim nastavnicama i nastavnicima uživali pješačeći uz zelene livade, ali i kroz šumu, jer tako ih je vodio put do njihove destinacije – Velike bijambarske pećine.

Izlet učenika Katoličkog školskog centra „Sv. Josip“ u Jajce

Izlet učenika drugih razreda Opće – realne gimnazije i Srednje medicinske škole započeo je polaskom autobusa ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

ÖSD

 

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Online prijava ⟶

Osnovna škola

 

osnovna.skola@ksc-sarajevo.com

Smjena: 8:00 PM - 13:10

Opća - relna Gimnazija

 

gimnazija@ksc-sarajevo.com

Smjena: 13:30 PM - 19:25

Srednja medicinska škola

 

kscmedic@bih.net.ba

Smjena: 13:30 PM - 19:2