IMG 1izbornaUčenice izborne nastave povijesti i geografije opet su na terenu! Ovaj put smo posjetile nekoliko ustanova s našim profesorima Meri Radišić-Dedić i Dejanom Garićem.

 

U petak 11. studenoga posjetile smo muzej Brusa bezistan gdje smo vidjele izložbu fotografije „Svjetska baština Japana“ čiji je autor Kazuyoshij Miyoshij. Fotografije su, zaista, očaravajuće te u prilogu možete vidjeti samo djelić atmosfere.

U utorak, 14. studenoga, zajedno s izbornom nastavom hrvatskoga jezika i profesoricom Emilijom Pavićević, otišli smo u Staru pravoslavnu crkvu gdje nas je dočekao otac Vanja. Uputio nas je u povijest crkve, i pokazao ikone koje se nalaze u njoj. Nakon razgledanja crkve, ali i relikvija koje ćemo sigurno zapamtiti, prošetali smo se i do susjedne zgrade i obišli muzej. Otac Vanja nam je i tu pričao o ikonama koje su bile izložene.

Hladnoća i snijeg nisu nas omeli u namjeri da vidimo sve što smo htjeli, da znatiželjno postavljamo pitanja, ali i da se dobro provedemo.

Tea Kolak, IV. a

 

IMG 2izborna

IMG 3izborna

IMG 4izborna

IMG 5izborna

IMG 6izborna

IMG 7izborna

IMG 8izborna

IMG 9izborna

IMG 10izborna

IMG 11izborna

IMG 12izborna

IMG 13izborna

IMG 14izborna

IMG 15izborna

IMG 16izborna

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2019./20.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Žitomislići – Međugorje – Mostar

U Žitomislićima smo posjetili manastir posvećen Blagovještenju Presvete Bogorodice

Bijambare

Učenici i učenice su zajedno sa svojim nastavnicama i nastavnicima uživali pješačeći uz zelene livade, ali i kroz šumu, jer tako ih je vodio put do njihove destinacije – Velike bijambarske pećine.

Izlet učenika Katoličkog školskog centra „Sv. Josip“ u Jajce

Izlet učenika drugih razreda Opće – realne gimnazije i Srednje medicinske škole započeo je polaskom autobusa ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

ÖSD

 

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Online prijava ⟶

Osnovna škola

 

osnovna.skola@ksc-sarajevo.com

Smjena: 8:00 PM - 13:10

Opća - relna Gimnazija

 

gimnazija@ksc-sarajevo.com

Smjena: 13:30 PM - 19:25

Srednja medicinska škola

 

kscmedic@bih.net.ba

Smjena: 13:30 PM - 19:2