JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

IMG 1 mask CopySvi mi nekad poželimo bar na tren biti netko drugi, netko malo ozbiljniji, humorističniji ili jednostavno netko potpuno različit od nas samih. I tako se svake godine učenicima i djelatnicima Katoličkog školskog centra pruži prilika da budu kreativni i da dožive čaroliju maski koje nose.

Tako je i ove godine, u utorak 13. 2. 2018. godine održan maskenbal u organizaciji Srednje medicinske škole i Opće – realne gimnazije.

 Cijeli dan nastava se odvijala pod maskama, sati su prolazili u neobičnim izdanjima. Dok su profesori bili dame iz šezdesetih, majstori, policajci, Pipi duge čarape, rock zvijezde ili mahaluše, u klupama su sjedili profesori, doktori, vodoinstalateri, zatvorenici, mladenci u pratnji svojih kumova i svatova.

Za tu prigodu organiziran je program u duhu maškara i Valentinova. Program je otvoren Hvalospjevom ljubavi kojeg je izveo bend gimnazije, a u kojem se između ostalog kaže: „Ljubav je strpljiva, ljubav je dobrostiva, ljubav ne zavidi, ne hvali se, ne oholi, nepristojna nije, ne pravda se, nije razdražljiva, prašta, zlo zaboravlja!“ Šaljivim igrokazom „Zaljubitis“ učenici Ivan Vukadin, Antoni Jerković i Dragutin Vujisić prikazali su od čega boluje veliki broj naših učenika. Nakon igrokaza uslijedile su glazbene numere u izvedbi Nore Matković i Mirne Hozić u pratnji Josipa Radoša. Program je uljepšala učenica Adna Krasnić citirajući jednu od najljepših ljubavnih pjesama „Čekaj me“ autora Konstantina Simonova te učenica Džana Hadžić koja je recitirala dvije autorske pjesme.

Tijekom programa dodijeljene su i nagrade. Najveselijim razredom proglašen je I. c razred     Opće – realne gimnazije, treće mjesto osvojio je učenik I. b razreda Srednje medicinske škole Miroslav Tomić, drugo mjesto osvojila je učenica I. a razreda Srednje medicinske škole Anita Hrgota, prvo mjesto osvojila je učenica IV. a razreda Srednje medicinske škole Marija Batinić dok je za najbolje maskiranog profesora izabrana Beata Krpan, profesorica matematike u Općoj - realnoj gimnaziji.

Ostatak večeri učenici i profesori uživali su u glazbi i plesu.

 

IMG 1 mask

IMG 2 mask

IMG 3 mask

IMG 4 mask

IMG 5 mask

IMG 6 mask

IMG 7 mask

IMG 8 mask

IMG 9 mask

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com