JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

IMG 1Stara poslovica kaže: „Od kolijevke pa do groba najljepše je đačko doba“. Učenici ovih riječi obično budu svjesni tek kad napuste školske klupe.

Tako su maturantima Srednje medicinske škole te Opće – realne gimnazije u petak, 27. 4. 2018. godine odzvonili zadnji sati u školskim klupama.

Maturanti su se od svojih kolega, profesora i škole rastali uz prigodan program. Svaki maturant se kroz prezentaciju predstavio te podijelio s ostatkom škole posebne trenutke koji su obilježili četiri godine provedene u klupama Katoličkog školskog centra.

Pjesmom i plesom maturanti su pokazali koliko su radosni jer završavaju svoje srednjoškolsko obrazovanje.  Na pojedinim licima mogla se vidjeti i poneka suza kojom su maturanti htjeli pokazati da jedan kraj ne žele shvatiti i kao rastanak.

Tijekom ispraćaja profesori maturanata stajali su dostojanstveno, u očima im se mogao vidjeti ponos što ispraćaju, ne samo još jednu generaciju dobrih učenike, nego i generaciju dobrih ljudi.

 

IMG 2

IMG 3

IMG 4

IMG 5

IMG 6

IMG 7

IMG 8

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com