JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

    majcin dan 2018 24 Oko Majčinog dana uvijek je velika strka, i to s dobrim razlogom. Pa tko ne voli svoju mamu?

U ponedjeljak 14. svibnja, marljivi učenici i marljive učenice, zajedno sa svojim učiteljicama, priredili su proslavu za Majčin dan. Mažoretkinje koje su prve nastupale u svojim su plavim odorama sličile na vojnike kojima je jedini cilj da stave osmijeh na lica publike, što im je i uspjelo. Nakon njih, čuli smo mnoge pjesme i recitacije, kao i pogledali simpatične igrokaze. Jedan od njih me vratio natrag u četvrti razred, jer smo na dramskoj sekciji baš njega obrađivali :) Nastup koji se pogotovo isticao jeste onaj u kojem su učenice i učenik samo uz pomoć čaša pravili jedinstven ritam, i sve dramatično zaokružili uz "Cup song". Onda je učenik s trubom sve digao na noge svojom spektakularnom točkom. Preslatki voditelji su na kraju pozdravili publiku, a ispraćena je pjesmom "Hvala mama" malog zbora. Mame i djeca su izišli suznih očiju, nasmijanih lica i veselog raspoloženja. Rekla bih da je priredba zaista postigla ogroman uspjeh.

Sara Bandur, IX. a

majcin dan 2018 8

majcin dan 2018 13

majcin dan 2018 14

majcin dan 2018 15

majcin dan 2018 17

majcin dan 2018 18

majcin dan 2018 20

majcin dan 2018 24

majcin dan 2018 28

 

 

 

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com