JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

IMG 1Tijekom školske 2017./2018. godine, u Srednjoj medicinskoj školi zaživjela je nova aktivnost u sklopu sekcije Liga trezvenosti, pod vodstvom pedagoginje Danijele Zuletović.

Naime, učenici IV.a i IV.b razreda su zajedno s pedagoginjom kreirali prezentaciju na temu ovisnosti i započeli s edukacijom u Općoj-realnoj gimnaziji i Osnovnoj školi. S učenicima ovih škola naši medicinari su diskutirali o opojnim sredstvima, nikotinu i alkoholu, o sastavu tih supstanci, njihovom djelovanju na čovjeka, kako psihički, tako i fizički, a akcenat su stavili na prevenciju. Ovim izlaganjem, medicinari su mogli iznijeti svoje znanje koje su stekli tijekom školovanja iz predmeta Psihijatrija. Učenici koji su slušali predavanja, pozitivno su iznenađeni i jako dobro su prihvatili ovakvu vrstu organiziranja predavanja. Učenici Srednje medicinske škole su pohvaljeni, kako od strane slušatelja, tako i od strane razrednika, za dobru edukaciju i vladanje strukovnim znanjem.


Denis Herić IV.a
Srednja medicinska škola

 

IMG 2

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com