JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

7U srijedu, 23. svibnja 2018. g., mi učenici i učenice 7. c razreda Osnovne škole posjetili smo Srednju školu poljoprivrede, prehrane, veterine i uslužnih djelatnosti Sarajevo na Dan otvorenih vrata.

Tamo su nas dočekali učenici i učenice sa svojim mentorima i mentoricama. Prije samog ulaska u školsku zgradu obišli smo razne štandove od kojih nam se najviše svidio pekarski, a pojedini učenici su pokušavali napraviti pletenice od tijesta. Stvar su dodatno zasladili ukusni kolačići jer su svojim mirisom privlačili svaku osobu u školsko dvorište, a kojima su nas naši domaćini velikodušno počastili.

Naša draga vodičica Ranka Bošnjak-Pejičić pokazala nam je svaki kutak ove vesele građevine: od pekare, mesare i mljekare, do frizerskog salona i šminkeraja. Sve nam se zaista svidjelo, a neki od nas su već donosili odluke u koju će srednju školu ići. Najzanimljiviji dio posjeta nam je bila izložba kućnih ljubimaca gdje je dominirala Dona, mali slatki haski, koja nas je dočekala uzdignutog repa i odmah počela oblizivati. Šlag na kraju ovog obilaska je bila posjeta laboratoriju gdje su nas dočekali prehrambeni tehničari koji su nas svojim zanimljivim eksperimentima naprosto zadivili. Neki od nas su pokušali izvesti pokuse jer su nas svojim šarenim bojama jednostavno oduševili. Ali, kao i svakoj avanturi, tako je i ovoj morao doći kraj. Bilo je vrijeme da se oprostimo od zaista divnih domaćina, te da se konačno vratimo u svoju školu. 

Zajedno sa svojom razrednicom zahvalili smo se  našoj dragoj vodičici, potom krenuli natrag u školu s nadom da će ovakvih provoda biti i u skorijoj budućnosti.

Anamari Pejičić i Andrea Vujović

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com