JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

4     U srijedu, 30. svibnja 2018. godine, održana je vatrogasna vježba u Osnovnoj školi Katoličkog školskog centra „Sv. Josip“ na Mejtašu.

Kada se alarm oglasio, na petom satu, bez ikakve panike smo stali u red i s nastavnicama i nastavnicima izašli na dvorište škole. Promatrali smo kako vatrogasci “gase vatru“ u jako kratkom vremenu te kako hitna pomoć dolazi i brine se za povrijeđene. Naučili smo da u slučaju požara trebamo ostati smireni i bez panike napustiti objekt. Nadam se da ovakvih pothvata neće biti u stvarnosti, ali mogu sa sigurnošću reći da nam je ova vježba jako dobro poslužila.

Andrea Vujović, VII.c

1

2

3

4

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com