IMG 1Pet nezaboravnih dana ovogodišnje ekskurzije realizirane u Italiji u razdoblju od 10. do 14. rujna trajat će u sjećanjima devetaša još dugo, dugo, dugo.

Otkad se znalo da ćemo ići na ekskurziju u Italiju, to se s veseljem očkivalo i tome smo se svi radosno smiješili. Kada je konačno došlo tih pet dana, svi smo jasno vidjeli da nismo pretjerali u svojim nadanjima. Naime, obišavši neke od najljepših talijanskih gradova, Veneciju, Veronu i Padovu, kroz zabavu i druženje smo upoznali historijsku i kulturnu baštinu Italije, te uživali u ljepoti ovih, u najmanju ruku, očaravajućih mjesta. Ipak, treba reći da se daleko najviše iščekivao Gardaland. Tamo smo se zaista svi potpuno oslobodili i posvetili uživanju u svemu onome što nam je Gardaland ponudio.

Slušali smo nastavnike i nismo napravili nikakav značajan problem, što je jasan pokazatelj toga koliko smo ozbiljno shvatili ovu ekskurziju. Stoga su nam razrednici davali onoliko slobode koliko smo svojim ponašanjem zaslužili. Svi su uživali u tih pet dana i stoga je svima teško pao taj mučni dan povratka u Sarajevo.

Teško je odrediti u čemu sam najviše uživao na ovoj ekskurziji. Nigdje mi nije bilo dosadno, jer je sve bilo savršeno organizirano i svuda smo išli zajedno. Uglavnom, za sve ovo imam samo riječi hvale i mislim da s punim pravom mogu reći da je i našim razrednicima bilo dobro koliko i nama. Drago mi je da imam ovo lijepo iskustvo i nadam se da će i generacije koje dolaze imati ovako sjajne i zabavne ekskurzije.

Benjamin Šačić, IX.b

 

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Žitomislići – Međugorje – Mostar

U Žitomislićima smo posjetili manastir posvećen Blagovještenju Presvete Bogorodice

Bijambare

Učenici i učenice su zajedno sa svojim nastavnicama i nastavnicima uživali pješačeći uz zelene livade, ali i kroz šumu, jer tako ih je vodio put do njihove destinacije – Velike bijambarske pećine.

Izlet učenika Katoličkog školskog centra „Sv. Josip“ u Jajce

Izlet učenika drugih razreda Opće – realne gimnazije i Srednje medicinske škole započeo je polaskom autobusa ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

ÖSD

 

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Online prijava ⟶

Osnovna škola

 

osnovna.skola@ksc-sarajevo.com

Smjena: 8:00 PM - 13:10

Opća - relna Gimnazija

 

gimnazija@ksc-sarajevo.com

Smjena: 13:30 PM - 19:25

Srednja medicinska škola

 

kscmedic@bih.net.ba

Smjena: 13:30 PM - 19:2