JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

mh16


Učenici petog razreda naše osnovne škole sa Stupa su se u srijedu, 31. listopada 2018. godine,  okupili na školskom igralištu kako bi krenuli u prijateljski posjet...


Učenici petog razreda naše osnovne škole sa Stupa su se u srijedu, 31. listopada 2018. godine,  okupili na školskom igralištu kako bi krenuli u prijateljski posjet učenicima petog razreda Osnovne škole Mehmed Handžić, koji su nas posjetili 6. lipnja 2018. godine. Radost ponovnog susreta ogledala se na licima naših učenika tijekom vožnje do Ilidže, točnije do Lužana gdje je smještena Osnovna škola Mehmed Handžić. Toplu i iskrenu dobrodošlicu pripremili su nam učenici petog razreda sa svojom učiteljicom Selmom Hadžić. Ispred škole nas je pozdravio i poželio ugodan boravak direktor škole, gospodin Vedad Imamović, koji nam je nesebično ustupio školski prijevoz njihove škole, kako bi se sigurno prevezlo svih  65 učenika sa svojim učiteljicama.

Nakon pozdrava petaši su se uputili u prostorije škole gdje su nas dočekali učenici, djelatnici i osoblje škole. Naš veseli posjet je započeo projekcijom filma za djecu u školskom “kinu”, a da radost učenika bude potpuna potrudili su se učenici i kuharice škole koji su za sve učenike pripremili mirisne kokice. Nakon odgledanog filma, djelatnici i učenici starijih razreda Osnovne škole Mehmed Handžić su nam pripremili nezaboravno druženje kroz niz igara za djecu, obilazak prekrasno uređenih prostorija njihove škole, te okrepu u školskom igralištu. Učenici nisu krili oduševljenje zbog ponovnog susreta i sklapanja novih prijateljstava. Nakon zajedničkog fotografiranja krenuli smo prema našoj školi zahvalni Bogu za vedar i sunčevim zrakama okupan dan, predivno druženje i prijateljstvo koje se rodilo između naše dvije škole.

mh1

mh2

mh3

mh4

mh5

mh6

mh7

mh8

mh9

mh10

mh11

mh12

mh16

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com