JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

A 1


Dana 17. 11. 2018. u 5:00 sati, učenici III. i IV. razreda Opće - realne gimnazije, polaznici izborne nastave jezični i društveni smjer, uz pratnju profesorica zaputili su se  prema Zagrebu...


 "Knjige su kompasi, teleskopi, sekstanti i karte, koje su drugi ljudi pripremili da nam pomognu ploviti po opasnim morima ljudskog života" 

 

Dana 17. 11. 2018. u 5:00 sati, učenici III. i IV. razreda Opće - realne gimnazije, polaznici izborne nastave jezični i društveni smjer, uz pratnju profesorica zaputili su se  prema Zagrebu na ovogodišnji Interliber. Nakon dolaska u 11 sati, učenici i profesori proveli su vrijeme razgledavajući štandove različitih domaćih i svjetskih izdavača  te slušajući  nekoliko  predavanja o višem školovanju u inozemstvu. Nakon poučnog obilaska Interlibera, učenici i profesori su se zaputili prema centru grada Zagreba. Svoje slobodno vrijeme proveli su uživajući u razgledavanju Zagrebačke katedrale, Jelačićeva trga, Muzeja iluzija, Muzeja prekinutih veza, Cvjetnog trga, Glavnog kolodvora itd. Prije polaska prema Sarajevu, iskoristili su vrijeme za posjet trgovačkom centru.  Za nas učenike, ovo je bila edukativna i zabavna subota provedena u glavnom gradu Republike Hrvatske, a ovo putovanje omogućila nam je turistička agencija "Divan Karupović"- Travnik.

Carla Martinović, Opća - realna gimnazija, IV. b

A 1

A 2

A 3

A 4

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com