A 1


Dana 17. 11. 2018. u 5:00 sati, učenici III. i IV. razreda Opće - realne gimnazije, polaznici izborne nastave jezični i društveni smjer, uz pratnju profesorica zaputili su se  prema Zagrebu...


 "Knjige su kompasi, teleskopi, sekstanti i karte, koje su drugi ljudi pripremili da nam pomognu ploviti po opasnim morima ljudskog života" 

 

Dana 17. 11. 2018. u 5:00 sati, učenici III. i IV. razreda Opće - realne gimnazije, polaznici izborne nastave jezični i društveni smjer, uz pratnju profesorica zaputili su se  prema Zagrebu na ovogodišnji Interliber. Nakon dolaska u 11 sati, učenici i profesori proveli su vrijeme razgledavajući štandove različitih domaćih i svjetskih izdavača  te slušajući  nekoliko  predavanja o višem školovanju u inozemstvu. Nakon poučnog obilaska Interlibera, učenici i profesori su se zaputili prema centru grada Zagreba. Svoje slobodno vrijeme proveli su uživajući u razgledavanju Zagrebačke katedrale, Jelačićeva trga, Muzeja iluzija, Muzeja prekinutih veza, Cvjetnog trga, Glavnog kolodvora itd. Prije polaska prema Sarajevu, iskoristili su vrijeme za posjet trgovačkom centru.  Za nas učenike, ovo je bila edukativna i zabavna subota provedena u glavnom gradu Republike Hrvatske, a ovo putovanje omogućila nam je turistička agencija "Divan Karupović"- Travnik.

Carla Martinović, Opća - realna gimnazija, IV. b

A 1

A 2

A 3

A 4

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Žitomislići – Međugorje – Mostar

U Žitomislićima smo posjetili manastir posvećen Blagovještenju Presvete Bogorodice

Bijambare

Učenici i učenice su zajedno sa svojim nastavnicama i nastavnicima uživali pješačeći uz zelene livade, ali i kroz šumu, jer tako ih je vodio put do njihove destinacije – Velike bijambarske pećine.

Izlet učenika Katoličkog školskog centra „Sv. Josip“ u Jajce

Izlet učenika drugih razreda Opće – realne gimnazije i Srednje medicinske škole započeo je polaskom autobusa ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

ÖSD

 

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Online prijava ⟶

Osnovna škola

 

osnovna.skola@ksc-sarajevo.com

Smjena: 8:00 PM - 13:10

Opća - relna Gimnazija

 

gimnazija@ksc-sarajevo.com

Smjena: 13:30 PM - 19:25

Srednja medicinska škola

 

kscmedic@bih.net.ba

Smjena: 13:30 PM - 19:2