JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

20181127 135937


Učenici i učenice Katoličkog školskog centra „Sv. Josip“ Opće-realne gimnazije i Medicinske škole sudjelovali su 27. 11. 2018. godine na tribini ,,Respekt prema starijima“...


Učenici i učenice Katoličkog školskog centra „Sv. Josip“ Opće-realne gimnazije i Medicinske škole sudjelovali su 27. 11. 2018. godine na tribini ,,Respekt prema starijima“, u zgradi Europske unije na Skenderiji. Tribina je počela u 14 sati, a goste su pozdravili predstavnici Ureda ambasadora Europske unije. Nakon otvaranja uslijedili su govori profesorica i profesora, gostiju pozvanih da sudjeluju u tribini. Svojim su govorima naglasili važnost ove i svih aktivnosti koje provode mladi. Uvod je zaključila profesorica Fatima Hukić, spomenuvši rad organizacije „Djeca – stubovi svijeta“ i istaknuvši odgovornost koju mladi imaju kao nasljednici svoje generacije. Učenik Osnovne škole „Musa Ćazim Ćatić“ recitirao je povelju organizacije, a zatim su se predstavili i ostali: učenici i učenice Srednje škole za okoliš i drvni dizajn i Pete gimnazije, zajedno s našim učenicima i učenicama. Učenici Gimnazije i Medicinske škole Katoličkog školskog centra zajedno su prezentirali temu „Stop korupciji“ i „Odnos prema roditeljima“. Njihovo predavanje pratio je i videozapis u kojem je glumom predstavljen odnos djece prema roditeljima i njihov manjak strpljenja. Na ovoj tribini smo se upoznali s korupcijom i njenom funkcijom u razvoju neke države i sredine, kao i o poštovanju koje trebamo imati prema starijima, a naročito prema roditeljima. Pozvani smo da sudjelujemo i u daljnim aktivnostima i da se, kao mladi, borimo za bolju budućnost.

Marko Vlaisavljević, III. b

Opća-realna gimnazija

20181127 135937

20181127 145719

20181127 150724

PRIPREMNA NASTAVA

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Eksterna matura i upis u I. razred 2020./21.

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com