JSN Decor is designed by JoomlaShine.com
JSN Decor is designed by JoomlaShine.com

Kristal market


Učenici II.b odjela Srednje medicinske škole posjetili su Kristal market u okviru Sajma privrede...


Učenici II.b odjela Srednje medicinske škole posjetili su Kristal market u okviru Sajma privrede koji se održavao od 5. do 7. prosinca 2018. godine u Skenderiji. Imali su priliku vidjeti i upoznati se s mineralima koji stižu iz inozemstva, ali i onim najzastupljenijim u Bosni i Hercegovini. Kolekcionari su vrlo rado podijelili svoja iskustva sa zainteresiranim učenicima i ispričali im zanimljive priče o njihovu podrijetlu, sastavu, ali i vrijednosti.

Kristal market

Kristal market2

ÖSD

oesd

PRIJAVITE SE NA POLAGANJE ISPITA AUSTRIJSKE JEZIČKE DIPLOME U SARAJEVU

Pročitaj više

Prijavi korupciju

Korupciju možete prijaviti ovdje ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Katolički školski centar

4543060842 c9870d9d20 o

 

Pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar, kao promicatelj katoličkog školstva u BiH, osim ovog prvog centra u Sarajevu, u ime Vrhbosanske nadbiskupije nešto kasnije otvara katoličke školske centre u Tuzli, Zenici, Konjicu, Travniku i Žepču.

U sastavu Katoličkog školskog centra djeluju tri škole: Osnovna škola, Opća - realna gimnazija i Srednja medicinska škola, čijim radom koordinira ravnatelj Mr. sci. Mario Ćosić.

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com